WAT JE MOET WETEN OM EEN JAPANSE VROUW TE BEHAGEN

Japanse vrouwen zijn echt de mooiste vrouwen ter wereld, vooral voor mannen die al op Aziatische vrouwen vallen. Voor velen van hen is het de perfecte combinatie van onschuld en seksueel magnetisme.

In dit artikel presenteren we de kenmerken van Japanse vrouwen, de eigenaardigheden van het daten in Japan en onze tips voor het verleiden van een Japanse vrouw.

HOE ZIJN JAPANSE VROUWEN?

Japanse vrouwen staan bekend om hun schoonheid, verfijning en elegantie. Zij besteden bijzondere aandacht aan hun uiterlijk en zijn zeer modebewust. Ze kunnen zowel een polka dot jurk uit de jaren 50 als een traditionele kimono dragen. Naar westerse maatstaven zijn Japanse vrouwen dun, klein en slank. Ze hebben ook de mooiste huid van alle Aziatische vrouwen.

Hun huid is licht en voelt zacht aan. Ze hebben ook veel minder huidoneffenheden en acne dan hun andere Aziatische neven, zoals Vietnamese vrouwen. Hun lange, donkere, rechte haar is een van hun aantrekkelijkste kenmerken.

Japanse vrouwen willen er graag jong uitzien. Ze dragen vaak minirokjes, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Ondanks hun kinderlijke aanleg zijn Japanse meisjes zeer seksueel ingesteld. Hun cultuur is gebaseerd op sterke contrasten tussen maagdelijkheid en ongebreidelde seksualiteit.

Hun persoonlijkheden kunnen worden gekarakteriseerd als uitbundig, vriendelijk en verlegen. Ondanks hun fysieke verfijning kunnen Japanse vrouwen onvolwassen zijn. Hun naïviteit is zowel vertederend als soms irritant.

WAT ZOEKEN JAPANSE VROUWEN IN EEN MAN?

De meesten zoeken een financieel gevestigde man die zelfverzekerd is en direct uitdrukt wat hij wil. Hoewel niet alle Japanse vrouwen per se op zoek zijn naar buitenlanders, hebben velen een natuurlijke voorkeur en nieuwsgierigheid voor westerse mannen. Sommigen willen seksuele en romantische relaties met buitenlanders, vooral blanke mannen.

Japanse vrouwen verwachten ook dat hun man zich goed kleedt en netheid hoog in het vaandel heeft staan. Japanse vrouwen douchen het liefst voor en na de seks. Dit is nog een voorbeeld van hoe belangrijk hygiëne is voor Japanse vrouwen.

Een uitstekend teken dat een Japanse vrouw van je houdt is als ze je in het openbaar kust. Het is niet altijd gebruikelijk om affectie te tonen, hoewel het wel gebeurt in nachtclubs. Het kussen van Japanse vrouwen is meestal een sterke aanwijzing dat ze geïnteresseerd is in seks.

Buitenlandse mannen zijn meer geïnteresseerd in liefde, passie en zorg dan Japanse mannen. Japanse vrouwen bewonderen de verschillen tussen westerse mannen, maar ze willen ook dat buitenlanders hun cultuur respecteren.

Japanse vrouwen zijn trots op hun erfgoed en de cultuur van hun voorouders. Japans leren kan helpen Japanse vrouwen aan te trekken.

JAPANSE VROUWEN – HOE GA JE MET ZE OM?

De volgende punten moeten in overweging worden genomen:

  • Wees een leider: controleer altijd interacties en neem beslissingen. In feite zeggen veel Japanse vrouwen direct dat ze willen dat mannen de controle overnemen. Dit omvat het kiezen van plaatsen voor romantische afspraakjes, het bestellen van maaltijden en het betalen van de rekening;
  • Zorgvuldigheid: steden als Tokio kunnen ingewikkeld zijn om door te navigeren. Zorg ervoor dat u uw data dienovereenkomstig plant en anticipeer op eventuele obstakels. Bedenk ook dat de meeste Japanse vrouwen bij hun familie wonen. Zorg voor voldoende logistiek, bij voorkeur een appartement zonder huisgenoten.
  • Leer over mode: Japanse vrouwen zijn zeer modebewust. Zij hebben bijzondere aandacht voor actuele trends. Draag op zijn minst stijlvolle, goed passende kleding. Zorg dat je kleren gestreken en schoon zijn. Niets doet een Japans meisje meer walgen dan een man die ongepast gekleed is of vuile kleren draagt.

BELEMMERINGEN BIJ HET DATEN VAN EEN JAPANSE VROUW

Niet alle vrouwen in Japan willen buitenlanders ontmoeten. Japan is een zeer homogeen land. Uit de statistieken blijkt dat slechts 2% van de Japanse vrouwen buiten hun etnische afkomst trouwt.

In feite is het statistisch gezien zeldzaam dat vrouwen buiten hun cultuur trouwen. Daar zijn verschillende redenen voor:

  • Laag niveau van het Engels: zeer weinig Japanse vrouwen spreken vloeiend Engels. Zelfs jonge Japanse vrouwen beheersen slecht Engels en Frans. Wij schatten dat slechts 30% van de vrouwen in de twintig goed genoeg Engels spreekt om een normaal gesprek te voeren.
  • Sociaal stigma: In sommige gevallen worden veel Japanse meisjes geplaagd omdat ze mannen van buiten hun cultuur ontmoeten.
  • Familiale afkeuring: haar ouders keuren het misschien niet goed dat ze met een buitenlander uitgaat. De meeste Japanse ouders willen dat hun kinderen binnen hun cultuur trouwen.
  • Economisch stigma: veel buitenlandse mannen werken als leraar in hun moedertaal. Hoewel leraren over het algemeen gerespecteerd worden, is hun salaris vaak niet genoeg om een gezin te onderhouden.
  • Kort verblijf: de meeste buitenlanders blijven voor korte tijd. Tenzij je een langdurig contract hebt en de taal kent, gaan Japanse vrouwen ervan uit dat je Japan binnenkort verlaat.

WAT ZIJN DE BESTE MANIEREN OM JAPANSE VROUWEN TE ONTMOETEN?

Japan is lange tijd het epicentrum van technologische innovatie geweest. Het is dus niet verwonderlijk dat internetdating erg populair is. De beste datingsite om Japanse vrouwen te ontmoeten is Japan Cupid. De reden dat wij deze site aanbevelen is dat de meeste vrouwen op zoek zijn naar buitenlandse mannen. Als buitenlander ben je al voorgescreend op Japan Cupid.

Het nachtleven is beslist de snelste manier om Japanse vrouwen te verleiden. Veel Japanse vrouwen gaan graag naar chique clubs om te drinken en te dansen. Tokio is al vele jaren de onbetwiste koningin van het Aziatische nachtleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven